Donderdag 1 juni opent cafetaria/eethuis Family haar deuren aan De Venne 74 in Winschoten. Ondernemers Jans en Gea Wever hebben na 10 jaar een Foodmaster te zijn geweest het roer omgegooid. “Wij willen meer zijn dan een cafetaria en onze gasten verrassen met nieuwe gerechten in een sfeervolle zaak.” FAMILY WINSCHOTEN is een feit.

Al sinds 2007 huisvest de FOODMASTER cafetaria van echtpaar Wevers zich in het centrum van Winschoten. Na 10 jaar vonden de in Winschoten ingeburgerde Jans en Gea dat het tijd werd voor vernieuwing. “Wij willen graag op de behoeften van onze gasten inspelen en hebben daarom besloten flink te gaan verbouwen. Omdat gasten graag bij ons blijven eten hebben we onze zaak sfeervoller en moderner ingericht. Ook hebben goed gekeken de scheiding tussen het eethuis en afhaalgedeelte. De wand die er al stond is nu gezellig versierd met planten.”

VERRASSEND MENU

Naast sfeer is ook de menukaart onder handen genomen. Gerechten als premium burgers, huisgemaakte saté en schnitzels hebben een plekje ingenomen op de menukaart. Jans: “We willen voedsel van kwaliteit op tafel zetten, op elk moment van de dag staan we voor iedereen klaar met een lekker bord eten.”

Jans en Gea nodigen iedereen van harte uit gezellig langs te komen bij Family Winschoten. “Laat je lekker verwennen in ongedwongen sfeer en geniet van onze heerlijke gerechten. Graag tot ziens.” De Family vindt u aan de Venne 74 te Winschoten.

FAMILY

De formule Family bestaat al sinds 1994 en heeft 43 vestigingen verspreid over heel Nederland. Family heeft afgelopen jaar een rebranding ondergaan en Winschoten is de tweede vestiging die geheel in nieuwe stijl opent. Family is meer dan een cafetaria, er is veel aandacht voor eten op locatie. Het assortiment is dan ook uitgebreid met heerlijke maaltijden en lekkere broodjes. Voor elk moment van de dag. Onder de noemer FAMILY’S FAVORIETEN worden bovendien de favorieten van Family gedeeld. Dit zijn premium producten met een verrassend lekkere receptuur.