Op 15 januari opende Family Apeldoorn officieel de deuren. Ondernemer, Reinard van Baak, ontving trots de genodigden. 
De afgelopen maanden is hard gewerkt om het casco pand aan de Distelvlinder om te bouwen tot gezellige cafetaria en eethuis, en met resultaat!
De Family vestiging straalt gastvrijheid en gezelligheid uit. 

Ondernemer Reinard van Baak is een formule man. Hij heeft nu zeven succesvolle horecabedrijven in Apeldoorn waaronder ook een BURGERME, SPARE RIB EXPRESS en SNACKPOINT. Met deze ervaring zal hij ook van Family een succes maken. “Family past fantastisch in de nieuwe wijk in Apeldoorn. Hier wonen veel jonge gezinnen die laagdrempelig uit eten willen of af willen halen. Family moet een tweede huiskamer zijn waar je meerdere momenten per week komt genieten. Het is een restaurantachtige cafetaria, dat perfect past in de wijk”, aldus Van Baak.

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een KAART VOL (H)EERLIJKE PRODUCTEN EN MAALTIJDEN die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middag snack.