Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in de baksteen-look en bevindt zich nu een mooie productfoto. De wanden zijn nu weer volledig in de nieuwe Family huisstijl die alweer zo’n anderhalf jaar geleden ge├»ntroduceerd is.

 

TOEKOMSTIGE VERBOUWINGEN

De onderneemster van FAMILY NAARDEN heeft nog meer plannen om de komende tijd stapsgewijs aanpassingen door te voeren in de zaak. Zo staat ook de gevel nog op de agenda om een update te krijgen. Maar eerst gaat zij genieten van de mooie wanden die de vestiging in Naarden nu heeft.

 

JE BENT ALTIJD WELKOM

Nieuwsgierig? Loop vooral eens binnen. De vestiging is alle dagen van de week van 12:00u tot 20:00u geopend. Je kunt er, net als bij onze andere vestigingen, terecht voor de lekkerste FRITES en BURGERS. Daarnaast worden heerlijke MAALTIJDEN en LUNCHES bereid of kan je genieten van een VERDRAAID LEKKER IJSJE!