Red velvet is een smaak die in Nederland in grote opmars is. We zien het vooral in cakes, maar echt iets unieks wordt er nog niet mee gedaan. Bij Family willen we graag verrassen. Af en toe iets heel anders aanbieden hoort daar ook bij. Daarom heeft Family in samenwerking met Coolbreak de Red Velvet shake ontwikkeld. Van Red Velvet cake naar Red Velvet shake dus!

De Red Velvet milkshake is voor iedereen

De Red Velvet shake is er voor de foodies, maar ook zeker voor kinderen. Omdat de Red Velvet shake naar witte chocolade smaakt, zullen zij ook graag de shake bestellen. Sterker nog: de shake heeft een flinke dot slagroom, chocoladekrullen en Red Velvet crumble, zodat er echt even een genietmomentje ontstaat.

De milkshake past goed bij een frietje en kroket of één van de andere Snackmomenten die Family deze winter aanbiedt. Los kan de special ook gewoon gedronken worden, want de Red Velvet shake is eigenlijk al een traktatie op zich.

Een milkshake voor de koudere maanden

Per november is de Red Velvet shake in alle filialen van Family verkrijgbaar. Door de chocoladesmaak is de Red Velvet shake ideaal voor de koudere maanden. De milkshake smaakt naar witte chocolade en lijkt daarmee op een traditionele chocolademelk, maar dan net even iets specialer.

De milkshake is prachtig voor op de foto. Kom maar door met de mooie beelden dus. Tag ons dan ook gelijk even @family_eethuis. We vinden het altijd erg leuk om te zien wie van onze gasten geniet van de milkshake! 

De shake is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Op = op!