Afgelopen augustus kwamen FHC Formulebeheer en fabrikant Van Geloven bij elkaar voor een inspiratiesessie waarbij buiten het boekje om denken de hoofdtoon voerde. Chef-kok Rob Schollen bracht een nieuwe kijk op snacken. De sessie leidde tot unieke, maar toch eenvoudige recepten.

Deze winter komt Family dan ook met nieuwe snackmomenten. Per november kunnen gasten samen genieten van bijzondere snacks, zoals een luxe portie bitterballen, het Kroketmenu, de Kroketsalade en de Red Velvet Winterspecial.

Snacks voor de wintermaanden

Portie bitterballen, Family snackmomentenEen warme bitterbal gaat er zeker in de wintermaanden wel in als tussendoortje. Bij de Family-restaurants kun je gezellig zitten en een portie delen met familie of vrienden. We hebben voor deze winter net even een draai gegeven aan de portie bitterballen: naast mosterd serveren we nu ook truffelmayonnaise bij de bitterballen.

De kroket is daarnaast een snack die niet weg te denken is uit de Family-cultuur. Daarom is er nu ook het Kroketmenu met een rundvleeskroket van Van Dobben, Bourgondiër of Kwekkeboom, frites en een frisse salade. De gast mag zelf een saus kiezen uit de selectie.

Gasten die liever een verantwoorde optie wensen, kunnen kiezen voor de Kroketsalade. Dat betekent nog wel genieten van de Hollandse kroket, maar toch even iets bewuster bezig zijn. De salade is ideaal voor de lunch of even voor de lekkere trek tussendoor. Zo heeft Family snackmomenten voor ieder moment van de dag.

Unieke snackmomenten

Red Velvet milkshakeEven heel wat anders is de Red Velvet Winterspecial. In samenwerking met Coolbreak hebben we ons gebogen over hoe de klassieke Red Velvet smaak terug te laten komen in een milkshake. Een witte chocoladesmaak met slagroom en toppings is het resultaat geworden. Het is een mooie variatie van de Red Velvet cake en kan heel goed los of in combinatie met een Kroketmenu worden besteld.  

Met de nieuwe selectie snackmomenten biedt Family producten aan die lekker en tegelijkertijd verrassend zijn. Door verschillende smaken te combineren en nieuwe recepten te ontwikkelen krijgen de ondernemers van Family een volledig andere blik op wat onder snacken wordt verstaan.

Voor de vooruitstrevende ondernemer bieden we nog extra opties ter uitbreiding van het Family-assortiment. Naast de Kroketsalade is er de Souflessesalade met een Souflesse, rode biet en rucola. De kroket laten we ook nogmaals terugkomen in de Kroketwrap met ijsbergsla en Remia’s Smokey BBQ-saus. Ten slotte is er is nog het Souflessemenu, een variatie op het Kroketmenu geserveerd met een licht pittige saus.

Smul jij met ons mee? Ontdek de nieuwe snackmomenten in één van de Family-eethuizen