In de maanden november en december kun je bij Family sparen voor het unieke Family snackservies. Het servies, ontworpen door illustrator Leonie Verver, brengt het Family-gevoel naar de eettafel! Het servies bestaat uit een schaal en twee verschillende ontwerpen bordjes. Sparen is simpel. Bij iedere vijf euro krijg je een zegel en bij zes zegels heb je een volle kaart! Een volle kaart geeft recht op de fritesschaal of een set van twee bordjes.

Bij Family draait alles om samen genieten van lekker eten. Of je nu komt afhalen of blijft eten. Bij afhalen gebeurt het toch vaak dat je thuis de zak met afgehaalde frites en snacks op tafel zet en dan gaat eten. Daar wil Family met dit servies verandering in brengen.
Kom je thuis met je bestelling. Dan pak je het snackservies uit het keukenkastje. Je stort de frites in de fritesschaal en iedereen krijgt zijn of haar eigen snackbordje. Zo wordt snacken thuis een feestje! 

Voor het ontwerp koos Family voor Leonie Verver. Leonie is een illustrator die bekend staat om haar eigentijdse familieportretten. Het ontwerp geeft het Family snackservies een persoonlijk tintje en maakt het echt uniek. 

Spaar jij ze allemaal?