Op 15 maart zijn extra maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus.
Eetgelegenheden zijn in ieder geval tot en met 6 april gesloten. Het is alleen nog mogelijk om bij Family te bestellen voor afhalen. Daarnaast bieden een aantal vestigingen de mogelijkheid voor bezorging. Uiteraard hanteren wij bij de bereiding van de producten de allerhoogste voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne. Van onze gasten vragen wij gepaste afstand tot elkaar te houden, zoveel mogelijk met pin te betalen en de producten niet ter plekke te consumeren.

Bezorgservice
Een aantal Family vestigingen biedt eveneens de mogelijkheid tot het bezorgen van de bestelling. Wil je liever de deur niet uit? Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Family op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Family vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk. Geef dit in de opmerkingen aan en kies voor vooraf betalen. Wij bellen bij afleveren van de bestelling aan, waarna de bestelling voor de deur wordt geplaatst.