Vanaf 1 juli zijn de regels in de horeca verder verruimd. Binnen bij Family geldt dat er maximaal 100 gasten mogen plaatsnemen, mits anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. Dit geldt voor zowel gasten als medewerkers, tenzij de gasten uit hetzelfde huishouden komen. Voor gasten die niet uit één huishouden komen geldt dat zij met maximaal twee personen kunnen blijven eten binnen de anderhalve meter.

Uiteraard hanteren wij bij de bereiding van de producten de allerhoogste voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne. Tafels en stoelen worden na gebruik grondig schoongemaakt. Naast het zitgedeelte blijft ook het afhaalgedeelte gewoon geopend. 

Hieronder de geldende maatregelen per 1 juli voor het ter plekke nuttigen van eten overzichtelijk opgesomd:

  • Binnen mogen 100 gasten aanwezig zijn plus medewerkers
  • Gasten moeten reserveren
  • Gasten moeten anderhalve meter afstand houden, tenzij zij afkomstig zijn uit één huishouden.
  • Gasten die niet tot één huishouden behoren kunnen met maximaal twee personen blijven eten. Zij hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden.
  • Op terrassen mogen meer dan 30 mensen zitten, mits er genoeg plaats is om de anderhalve meter afstand te bewaren.
  • Gasten moeten aan een tafel plaatsnemen.

Bezorgservice

Een aantal Family vestigingen biedt eveneens de mogelijkheid tot het bezorgen van de bestelling. Wil je liever de deur niet uit? Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Family op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Family vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk. Geef dit in de opmerkingen aan en kies voor vooraf betalen. Wij bellen bij afleveren van de bestelling aan, waarna de bestelling voor de deur wordt geplaatst.