MAATREGELEN CORONAVIRUSLAATSTE UPDATE: 29-11-2021

Per 26 november 2021 gelden er aangescherpte Coronamaatregelen. Hierdoor zullen we weer 1,5 meter afstand van elkaar houden in de vestiging. 

Kom je iets lekkers bij ons afhalen? Dan is het dragen van een mondkapje binnen verplicht, wij zullen u hier dan ook op wijzen. Voor het afhalen van onze Family gerechten zijn wij ook na 17.00 uur geopend.  Bekijk de website voor de reguliere openingstijden. 

Bij Family, Eethuis en op het terras

Wij scannen de Corona Check-app, ook buiten op ons terras. Zorg ervoor dat je de check-app of geprinte QR-code en ID bewijs kan tonen (Vanaf 13 jaar en ouder).  Lees meer over het verkrijgen van het toegangsbewijs op www.coronacheck.nl. Vanwege de aangescherpte maatregelen is het eethuis vanaf 17.00 uur gesloten

Bezorgservice

Een aantal Family vestigingen biedt eveneens de mogelijkheid tot het bezorgen van de bestelling. Wil je liever de deur niet uit? Dan is het ook nog steeds mogelijk om ook na 17.00 uur je bestelling te plaatsen. Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Family op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Family vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk.  

  Family Maarssen logo