FAMILY’S FAVORIETEN

Onder de noemer Family’s Favorieten presenteren we onze lekkerste keuzes aan jou. Dit zijn premium producten in verrassend lekkere smaakvariaties.

FAMILY BURGERS

Speciaal voor jou hebben we na veel testen en proeven de Family burger geïntroduceerd. Dit is een 125 grams burger van honderd procent rundervlees. Het vlees is afkomstig van Hollands melkrund, licht gekruid en nog mooier: het bevat geen e-nummers. We serveren deze heerlijke burger op een ambachtelijk brioche broodje met burgerrelish, uiringen, tomaat en sla.

Naast de basic Family burger vind je diverse (seizoens)burgers in het Family’s Favorieten assortiment. Wat dacht je van de extra luxe classic burger, cheeseburger of de creamy baconburger?

KIPBURGER

Ook voor kipburgers ben je bij Family aan het goede adres. We serveren jou een 110 grams filetburger gemaakt van honderd procent kipfilet in een krokant jasje op een heerlijk brioche broodje. Het assortiment bestaat uit een aantal variaties aan burgers. Zo is er de hot & spicy kipburger, de kipburger citroenmayonaise en de kipburger rozemarijn-zeezout. Krijg jij al trek?

HOTDOG

Een andere favoriet van Family is de hotdog. Niet zomaar een hotdog, nee, een extra luxe. Een 100 grams premium braadworst gepresenteerd op een hotdog deluxe broodje. Het broodje is een brioche, wat de hotdog een lichte, zoete smaak geeft. De hotdog serveren we met diverse toppings. Zo is er altijd wel een lekkere smaakvariatie voor iedereen. Wat dacht je van de hotdog pulled pork of de creamy bacon? Of, voor de echte durfals, hebben wij ook de hot hot hotdog bedacht, een extra pittige versie!

VAN DOBBEN LUNCHSPECIALS

Ben jij dol op kroket? Kom dan eens onze Van Dobben lunchspecials proberen. Van Dobben weet natuurlijk dat hun croquet ontzettend lekker is, maar het is ze gelukt om deze nóg lekkerder te maken. Jouw geliefde broodje kroket wordt op een nieuwe wijze geserveerd. Denk bijvoorbeeld eens aan de kaascroquet met tomatentapenade en rode uiringen.

* Elke Family serveert de Family burger. Van alle andere creaties en Family specials hebben zij hun eigen favorieten op de kaart staan. Je kunt dus niet alles bij elke Family krijgen. Kijk op de kaart van jouw Family om te ontdekken wat voor lekkers we voor jou hebben!