FRITES

Wist je dat je bij Family terecht kunt voor allerlei verschillende maaltijden? Natuurlijk staat Family met name bekend om de frites en de snacks. En de burgers, daar kunnen we natuurlijk ook niet omheen! Maar bij Family hebben we nu een grote variatie aan eetmomenten geïntroduceerd, zodat je, zoals de naam het zegt, op ieder moment van de dag wel bij Family terecht zou kunnen.

Frites Specials

Samen met onze partner Remia hebben wij de frites specials bedacht. Dit zijn onze heerlijke verse frites met een extra topping. Denk bijvoorbeeld eens aan de hete kip, met malse, licht pikante kipfilet, ui en paprika. Of de boeren frites met spek, ui, champignons en paprika. Wij serveren de frites specials als kleine maaltijden. Lekker voor de lunch, een klein diner of gewoon tussendoor!

Onze frites haal je eenvoudig af in de Family Cafetaria. Bij sommige van onze vestigingen kun je ook online bestellen zodat je niet in de rij hoeft te staan. Een aantal vestigingen bezorgt zelfs bij jou thuis. Check jouw Family en bestel online of kom langs!