IJS EN MILKSHAKES

IJs en Milkshakes mogen natuurlijk zeker in ontbreken in de cafetaria en het eethuis van Family. Met ons Verdraaid lekker ijsassortiment bieden we de lekkerste sundae en milkshakes specials. Daarnaast vind je natuurlijk softijs en verpakt ijs bij ons.

SUNDAE SPECIALS

De sundae is een populair ijsje in Nederland. Met verschillende siropen is er voor ieder wat wils. Zo hebben we de Cookie monster voor de koekjesliefhebber. Houd je meer aarbeien en witte chocola? Dan is de Fris & Fruitig echt iets voor jou. Wil je graag lachen? Probeer dan Knetter Lekker: een heerlijke sundae met knettersuiker.

MILKSHAKE SPECIAL

De milkshake is een echte Amerikaanse klassieker. Wij maken van de milkshake een echt echt feestje. Met verschillende siropen en toppings maken wij heerlijke creaties voor jou klaar. Wat dacht je van een Hollandse glorie (met appeltaartsiroop en echte stukjes stroopwafel) of de Zoetekauw (met aardbeiensiroop, verse aardbeien, witte chocoladekrullen en slagroom). Ze zijn echt heerlijk!

SOFTIJS

Een van de bekendste producten uit de cafetaria mag bij Family zeker niet ontbreken: softijs. Bij ons geniet je van een heerlijk softijsje met of zonder lekkere toppings.

VERPAKT IJS

Natuurlijk vind je bij ons ook de bekende merkijsjes. Denk aan magnum, cornetto, de calippo, de raket en meer. Bestel je online? Dan is de Ben & Jerry’s cup zeker een aanrader!

* De ijs en milkshakes zijn zowel in het eethuis als de cafetaria te verkijgen. Iedere Family vestiging heeft zijn eigen ‘Verdraaid Lekker’ ijs en milkshakes creaties. Het kan dus zijn dat bepaalde smaken niet bij jouw vestiging te verkrijgen zijn.