KINDERMENU

Bij Family eet je met het hele gezin. Een kindermenu bij Family bestaat uit een kinderportie frites, een snack, saus en een drankje. Ook zit er een speeltje in het tasje.

Het kindermenu wordt extra leuk gemaakt dankzij Family’s frietvriendjes. Deze snack stripfiguren zijn niet alleen super leuk om te zien, ze vertellen ook nog interessante weetjes over frites en snacks. Wist jij bijvoorbeeld dat de kroket rond 1900 een echte luxe delicatesse was?

De frietvriendjes zijn zichtbaar in de cafetaria en het eethuis en vind je op het kindermenu. Zo is er een frietvriendjes menukaart in het eethuis en krijg je je eten mee in een frietvriendjes tasje.

Maak kennis met de frietvriendjes:

FREEK FRIKANDEL

De frikandel staat op nummer 1 van de meest geliefde snacks in een cafetaria. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Freek Frikandel een populair figuur is. Daarnaast is hij reuze sportief en heeft een overdosis humor.

TED KROKET

De kroket is een van de oudste snacks in Nederland. Ted is dan ook wat ouder, maar tevens wijzer dan de rest. Deze wijsneus zit boordevol leuke weetjes en draagt altijd een krokant jasje.

MICK MILKSHAKE

Mick is het drankje tussen de snacks. Hij is een beetje een angsthaas, wat onzeker en vooral onhandig. Dit maakt hem tegelijkertijd grappig en schattig. Mick Milkshake is een figuur om van te smelten.

KARIN KAASSOUFFLÉ

Deze diva is altijd bezig met haar uiterlijk maar van binnen is ze ook hot! Dit straalt zij uit, iedereen mag het weten!

SOFIE SOFTIJS

Dit softijsje is de coole hipster van het stel. Ze heeft altijd een trendy kapsel dat nog wel eens van kleur verandert. De gekste creaties komen voorbij!

DE KIDNUGGETS

Deze kleine kipnuggets bestaan uit een stoer en grappig jongetje en een schattig, klein meisje. De drie zijn reuze nieuwsgierig, maar halen ook wel eens kattenkwaad uit.

Frietvriendjes