Het ijsseizoen is van start gegaan!

9 mei, 2022

De zomer staat weer voor de deur! Vanaf 21 juni is het officieel zomer in Nederland, wat betekent dat er weer volle bak ijsje gegeten mogen worden. De echte ijsliefhebber mag bij Family in de handjes wrijven, wij zijn namelijk weer aan de slag gegaan met gloednieuwe smaken! 


Nieuwe sundae special 
Allereerst mogen we deze zomer in onze Family vestigen een nieuwe sundae aan het assortiment toevoegen: de sundae special lemon-cheesecake. Heerlijk romig softijs met een topping van lemon curd, schuimstaafjes en krokante Verkade kokoskoekjes. Deze sundae special is echter beperkt verkrijgbaar, wacht dus niet te lang met het proeven van deze heerlijk frisse sundae!  

Verfrissende Milkshakes 
De milkshake is een echte Amerikaanse klassieker. Wij maken van de milkshake een echt feestje. Met verschillende siropen en toppings maken wij heerlijke creaties voor jou klaar. Wat dacht je van een Hollandse glorie (met appeltaartsiroop en echte stukjes stroopwafel) of de Zoetekauw (met aardbeiensiroop, verse aardbeien, witte chocoladekrullen en slagroom). Ze zijn echt heerlijk! 

Softijs 
Uiteraard verkopen we bij Family ook heerlijk, romig softijs. Je kunt voor een klassiek softijsje gegaan op een obliehoorn, een radarhoorntje voor kinderen of in een bakje. De verschillende toppings van bijvoorbeeld gecrunchte nootjes, chocobolletjes of spikkeldip maken jouw softijs helemaal af!  

Uitsluitend de beste kwaliteit 
De zomer is niet compleet zonder minstens een paar heerlijke ijsjes te hebben gegeten. Of je nu een lekker sundea ijsje met kleurrijke topping bij ons afhaalt, neerploft op ons terras in de zon of laat thuisbezorgen – het is mogelijk bij Family! Een blinkende machine, vers ij en ozes bekwame medewerkers zorgt voor jouw ultieme, zomerse softijsje of milkshake! 

Smeltend ijs 
Softijs verkopen wij bij Family met veel liefde, maar waar komt het product eigenlijk vandaan? Een grappig feitje is dat softijs als sinds 1934 bestaat. Een Amerikaanse ijscoman stond met een lekke band op de parkeerplaats. Hij begon zijn half smeltende ijs te verkopen en was binnen een mum van tijd door zijn voorraad heen. Daar lag de basis, maar uiteraard zijn er heel wat verbeteringen gedaan voor het softijs werd zoals wij dat kennen: heerlijke romig en vol van smaak. Een ding is wel gelijk gebleven: eet niet te langzaam, want het ijs smelt snel!