Nieuw bij Family: Crispy chicken tenders!

21 maart, 2022

Bij Family zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten. Elk seizoen spelen we in op de trends en proberen we onze recepten te verbeteren. Dit keer in de vorm van een nieuwe snack: Crispy chicken tenders! Een mond vol, maar o zo heerlijk. 

Krokant van buiten, zacht van binnen 
Onze kipburgers zijn al lang en breed een begrip binnen het Family assortiment, evenals de kipnuggets. Crispy chicken tenders zijn echter wat groter van formaat dan onze nuggets en hebben dezelfde knapperige korst als onze populaire burger. Van binnen heerlijk malse kipfilet en ideaal met een chilisausje. Perfecte combinatie, al zeggen we het zelf!  

De keuze is reuze 
Uiteraard serveren we onze porties crispy chicken tenders los, maar de combinaties zijn eindeloos. Onze vestigingen hebben een variërend assortiment waardoor de crispy chicken tenders is zowel een knapperige salade terugkomen als bijvoorbeeld tussen een wrap. Als klap op de vuurpijl zouden we er ook nog een frites special mee kunnen maken. De basis staat, namelijk een heerlijk malse chicken strip uit de frituur.  

Halal gecertificeerd 
Bij Family vinden we het belangrijk dat iedereen comfortabel is met ons assortiment. Onze crispy chicken tenders zijn halal gecertificeerd. Een bewust en eerlijk keurmerk waar we trots op zijn!  

Breed assortiment 
Bij Family kom je echt thuis! Naast onze cripy chicken tenders hebben we heerlijke 100% rundvlees burgers, kipburgers, heerlijke frituursnacks en natuurlijk onze knapperige friet! We hebben vestigingen door het hele land en afhankelijk van de locatie is zowel afhalen als blijven eten of laten thuisbezorgen een optie. 

 Benieuwd naar ons assortiment? Neem gerust een kijkje in ons assortiment.