Veggie weken bij Family

29 september, 2022

Met trots kondigen wij de Veggie Weken aan. Tijdens de oktober maand kleurt Family extra groen en zetten we onze vegetarische gerechten in de schijnwerpers. We hopen je hiermee te inspireren om een keer een vegetarische optie te proeven. Door ons uitgebreide vegetarische assortiment, bieden we de kans om nieuwe smaakcombinaties te ontdekken en misschien wel een nieuwe Family favoriet! 

De Veggie Weken bij Family, haken uiteraard in op 4 oktober: Eet geen dierendag.  Het vegetarisch assortiment bestaat bij Family inmiddels uit zoveel lekkers dat je wel langer nodig hebt dan één dag om dit allemaal te proeven. Family biedt een breed scala aan vegetarische opties, waaronder verschillende veggie burgers, salades, snacks en waanzinnig lekkere frites specials. Vegetarisch snacken was nog nooit zo makkelijk. Bij Family willen wij onze gasten inspireren om een bewuste keuze te maken en te ontdekken hoe heerlijk en veelzijdig vegetarisch snacken kan zijn. 

Deze maand zetten we verschillende specials in de schijnwerpers. Van een Frites special kapsalon met vegetarische shoarma tot een smaakvolle Herfstburger. De kapsalon is fantastisch lekker en nu al een nieuwe publieksfavoriet. Hier lik je werkelijk je vingers bij af! En dan de Herfstburger, een smakelijke en smeuïge burger op onze wel bekende Family brioche met gebakken champignons, ui en romige truffel mayonaise. Eén van de meest populaire Family recepturen nu in een Vega jasje. 

De hele maand oktober kleurt Family door heel Nederland groen. De Veggie Weken vieren we uitbundig bij Family, je vindt voor onze winkels groene lopers en groene menukaarten die uitgebreid zijn met allerlei heerlijke veggie opties. Kies deze oktober maand van de "groene kaart" en geniet bij Family van ons uitgebreide verantwoorde assortiment. Samen maken we het verschil en kiezen we voor smaakvolle, opties die niet alleen goed zijn voor ons, maar ook voor de wereld om ons heen.