OVER FAMILY Test dealer

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Test dealer

Blijf gezellig eten bij Family Test dealer of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Test dealer, kom je thuis! Hier is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons sfeervolle eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Test dealer ben je aan het juiste adres.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of kies juist voor wat extra groenten, ga dan voor onze maaltijdsalades. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.  

Natuurlijk is ook aan de allerkleinste van Appelscha gedacht met onze speciale kidsmenu's is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje. Family Test dealer is er tenslotte voor de hele familie.  

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben zijn onze Family's Favorieten premium burgers. Deze zijn populair in Appelscha en omstreken."

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Test dealer staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion