Verrassende en inspirerende FHC Vakdag voor ondernemers én medewerkers

17 april 2025

De lekkerste workshops. Educatief en inspirerend!

Na het overweldigende succes van vorig jaar organiseerde FHC Formulebeheer voor de tweede keer een vakdag voor ondernemers én medewerkers van haar formules Family, Foodmaster en VITAL. Er waren inspirerende workshops, mindfulness en gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

De deelnemers van de FHC Vakdag werden ontvangen op het hoofdkantoor van Thuisbezorgd op de Piet Heinkade te Amsterdam. De dag werd gestart met koffie of thee en wat lekkers.

De aftrap van de dag werd gedaan door Rein Sarink van Reset Haarlemmermeer. Nadat Rein zich had voorgesteld, werd het stressniveau bij iedereen verhoogd doordat men een plekje moest gaan zoeken naast iemand die je niet, of niet goed, kende. Vervolgens werd er met de ogen dicht en de voeten stevig op de grond een ademhalingsoefening gedaan die maar liefst 5 minuten duurde. Niet iedereen kon zich even goed ontspannen, maar de ervaringen waren bovenal positief. Een rustgevende start van een energieke dag!

De deelnemers verspreiden zich over 2 verdiepingen en 4 ruimtes voor workshops en lezingen waar ze zich vooraf voor hadden opgegeven. Zo gaf Babette Durville de training “The perfect post” over hoe jij een professioneel socialmedia-account beheert. Vertelde Robin Vroman van BUNKR over de mogelijkheden en onmogelijkheden van “Artificial intelligence”. Kon je een Masterclass Thuisbezorgd bijwonen waarbij Jozefien Haaren de fijne kneepjes van optimalisatie van het Thuisbezorgd-platform te gehore bracht. En als je nog niet ontspannen genoeg was na de opening van Hein Sarink, kon je in zijn workshop “Stress als een talent” jouw unieke stress-talent ontdekken.

Natuurlijk was er ook tijd voor een pauze na deze workshops met een heerlijke lunch verzorgd door Thuisbezorgd, waarna het tijd was voor ronde twee.
Jeroen Boon van Van Spronsen & Partners had een informatieve quiz, “Van calculeren kun je leren”, voorbereid, waardoor er op een leuke manier meer kennis over cijfers werd bijgebracht. Jacky van der Vleuten van Van Geloven gaf de lezing “Trendrapport Cafetaria”, die ging over wat er om ons heen gebeurt in de wereld van de cafetaria. In de sessie “Van adverteren kun je profiteren” nam Babette Durville je stap voor stap mee in hoe je een effectieve Facebook- en Instagram-campagne opzet. En bij de “De Hygiëne Quiz” kreeg het begrip hygiëne een nieuwe dimensie. Hygiëne kun je leuk maken én voor je laten werken. Martijn Bruijne van NORMEC had een toffe quiz mét toffe prijzen!

Als afsluiter van de dag kwamen alle ondernemers en medewerkers van de verschillende formules voor de laatste keer bijeen voor een plenaire sessie. Onder de klanken van opzwepende muziek was het moment daar en pakte Frank Heijneman van Gast is Koning het podium. Zijn energieke afronding van de dag stond in het teken van de 12 regels die elke restauranteigenaar zich eigen zou moeten maken. Hij sloot af met een spectaculaire toegift waarbij iedereen een beetje van zijn energie meekreeg.

Kortom, het was een verrassende en inspirerende FHC Vakdag!