Over Family

ons verhaal

Niets is zo fijn als thuiskomen. Thuis bij je familie. Hier ben je altijd welkom. Een hapje mee eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Thuis is het gezellig en hebben we aandacht voor elkaar.

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.

Onze gasten komen graag bij ons, en dat is een mooi compliment. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet. Elke dag opnieuw.

 

Enjoy, food & drinks

Blijf eten in ons eethuis

of bestel Family voor thuis

Bij Family ontvangen we je graag in ons eethuis om jou de lekkerste gerechten te serveren. Maar we begrijpen het ook als jij een keer thuis op de bank wilt genieten van al dat lekkers. Daarom kun je bij Family ook afhalen of laten bezorgen. Wel zo lekker als je even geen zin hebt om te koken.

KERNWAARDEN

We are Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het eethuis zit dat in de service en de sfeer van het interieur en thuis in de manier van bezorging en verpakking.

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.

Franchise

heb jij het in je?

Family groeit en is daarom altijd opzoek naar enthousiaste franchisenemers. Ben jij gastvrij, een harde werker en wil jij jouw eigen horecazaak starten? Dan is Family iets voor jou.