Family franchisenemer worden?

begin jouw verhaal

DE FRANCHISEFORMULE FAMILY

Family is een franchise fastserviceformule waar iedereen in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje. Families, vrienden, collega’s en gasten die alleen komen worden warm verwelkomd en een plek geboden die net als thuis voelt.

Bij Family ligt de focus niet alleen op gastvrijheid, maar ook op verschillende eetmomenten. Gasten kunnen terecht in het eethuis voor een kop koffie, lunch, borrel of diner. Ook is er de mogelijkheid af te halen in het cafetariagedeelte.

Als Family-ondernemer profiteer je van veel voordelen. Zaken zoals marketing, administratie en coaching zijn een onderdeel van het dienstenpakket van FHC Formulebeheer. Zo kan jij je focussen op het runnen van jouw Family vestiging.

Bij Family heerst er een echt community-gevoel. We leren van elkaar en hebben samen succes. Met een groep van ruim 100 ondernemers, heb je voldoende mogelijkheid om ervaringen en tips te delen en zo elkaar verder te helpen.

Lees meer
×

HET FAMILY GEVOEL

Heb jij het in je?

Bij Family draai alles om samen genieten, van heerlijke producten op ieder moment van de dag. Of je nu blijft eten, komt afhalen of laat bezorgen. Dit noemen wij het Family gevoel. Benieuwd hoe een vestiging er uit ziet en wat wij bedoelen met het Family gevoel? Bekijk de video

Enthousiast? Plan een kennismakingsgesprek.

×
Probeer het opnieuw.
Gelukt

AFSPRAAK MAKEN

Maximaal 500 tekens!

HOE WORD JE FAMILY-ONDERNEMER?

een duidelijk stappenplan

Stap 1. Ben je enthousiast om te ondernemen bij Family dan plannen we eerst een kennismakingsafspraak. Ook krijg je de mogelijkheid om in een vervolgafspraak sfeer te proeven op een locatie.  

Stap 2. Wanneer de formule helemaal bij jou past, bekijken we samen wat nodig is om jouw huidige vestiging om te bouwen. Als je nog geen locatie hebt, gaan we samen op zoek. Ook bespreken we financieringsmogelijkheden. Hou rekening met een investering tussen € 100.000 tot € 250.000, afhankelijk van de vestiging. Hiervan heb je ongeveer 35% aan eigen vermogen nodig. Dit kan bestaan uit spaargeld of een achtergestelde lening bij vrienden of familie.  

Stap 3. Na inventarisatie wordt een overeenkomst opgesteld. Hierna volgt een wettelijke bedenktijd van 4 weken.  

Stap 4. Aan de slag met ombouw dan wel verbouw van jouw Family! Met ondersteuning van onze bedrijfscoaches zorgen wij dat je klaar bent om te starten 

×
Probeer het opnieuw.
Gelukt

AFSPRAAK MAKEN

Maximaal 500 tekens!

SAMEN ONDERNEMEN

Ons locatie-aanbod

Ben jij een ondernemer in de dop, maar heb je nog geen locatie? Als franchisegever heeft FHC Formulebeheer regelmatig locaties ter overname.  

×
Probeer het opnieuw.
Gelukt

AFSPRAAK MAKEN

Maximaal 500 tekens!

FAMILY

Een formule van fhc formulebeheer

Family is een formule van FHC Formulebeheer. Samenwerken met FHC betekent dat je de voordelen gebruikt van een succesformule en tegelijkertijd jezelf blijft als zelfstandig ondernemer. Als franchiseorganisatie vinden wij persoonlijk contact en samenwerken van groot belang. Dit is binnen onze formules succesvol gebleken en daarom bouwen we hierop voort. Van elkaar leren, successen delen en betrokken blijven. Samen ondernemen!