Family Appelscha opent haar deuren!

4 april, 2022

We mogen weer een nieuwe locatie toevoegen aan onze bestaande Family vestigingen. Het gaat om niets minder dan Family Appelscha, gelegen aan de Boerestreek 21 in Appelscha. Na eerdere succesvolle horecazaken te hebben opgezet en gerund werd het voor het ondernemersduo, Jan en Alida, tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu is Family Appelscha geopend, een familierestaurant in Appelscha waar gastvrijheid centraal staat. Kom dus binnenkort langs op het lekkerste plekje van Appelscha, gelegen bij het Drents-Friese Wold.  

Cafetaria eethuis  
Family Appelscha is een cafetaria eethuis zoals je van ons gewend bent. Of je nu langskomt voor een kopje koffie met wat lekkers, een crunchy chicken salade tijdens de lunch of een burgermenu, je kunt altijd bij Family Appelscha terecht. Lekker weer vandaag? Plof neer op het terras met een sundae ijsje of ga voor een lekker ijskoud biertje met bijpassende borrelmix.  

Het nieuwe eethuis in Appelscha bevat maar liefst 64 zitplaatsen, je kunt dus met het hele gezin aanschuiven voor een heerlijke maaltijd of tussendoortje. Reserveren is ook niet nodig en met de ruime openingstijden van 12 – 19.30 (maandag en dinsdag gesloten) grijp je bijna nooit mis!   

Bij Family staat gastvrijheid en samen genieten hoog in het vaandel. Eigenaren Jan en Alida verwelkomen je met een brede glimlach en werken harde om deze mooie zaak in perfecte staat te houden.  

Vakantiedorp 
Kom je niet direct uit de buurt van Appelscha? Geen probleem, het dorp staat bekend om onder anderen Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar je heerlijk kunt wandelen in de natuur. Voor de avonturiers onder ons heeft Appelscha een klimbos en bedrijfsuitjes kunnen gevierd worden bij o.a. Echoppers Appelscha.  

Eenmaal klaar met de activiteiten kun je gerust met zijn allen aanschuiven bij Family Appelscha voor een maaltijd. Ga jij voor de Burgerlijke burger van 100% rundvlees met spek, kaas, ui, tomaat, komkommer en saus? Of liever een frites special stoofvlees met heerlijk malse rundvlees? 

Horeca toppers gezocht! 
Kom jij uit de buurt van Appelscha en ben je op zoek naar een leuk (bij)baantje voor naast je school? Family Appelscha heeft vacatures openstaan voor onder anderen keukenmedewerkers en een bezorgkoning(in). Zoek je een leuke baan waarbij je ook nog een flexibele werktijden kunt verwachten? Solliciteren kan via appelscha.family.nl of kom gezellig even langs voor de mogelijkheden. Dus ben jij de topper die ons op de meest drukke momenten uit de brand helpt? Hopelijk tot snel!